وضعیت جوی و بارش باران در کشور تا پایان آبان چگونه خواهد بود؟ زمزمه‌های قانونی شدن کشت خشخاش درست نیست | تشدید مجازات‌ها برای کشت خشخاش نکته‌هایی درباره تأمین ایمنی در اتاق‌های مختلف یک خانه | ایمنی در امن‌ترین نقطه دنیا حریق در کارخانه منسوجات طبی و پزشکی شهرک صنعتی طوس مهار شد + فیلم (۱۴ مهرماه ۱۴۰۴) اصلاح قانون مشاغل سخت و زیان‌آور و بازگشت بانک رفاه کارگران در کمیسیون اجتماعی مجلس بررسی شد فرمانده کل انتظامی کشور اعلام کرد: کاهش ۴۱ درصدی سرقت، از سال ۱۴۰۱ تاکنون بانوان با ۲۰ سال سابقه خدمت صاحب یک فرزند، می‌توانند تا ۴۲سالگی بازنشسته شوند تأکید وزیر آموزش و پرورش بر توسعه عدالت آموزشی | تقویت هویت ملی و دینی اولویت این وزارت است بیژن رنجبر، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شد جمع‌آوری مدارس کانکسی کشور با بیش از ۱۰ هزار دانش‌آموز | مدارس نیمه‌ساخت در حال تکمیل هستند اطلاعیه مهم تأمین اجتماعی در خصوص تکمیل تعهدنامه فرزندان و نوادگان دختر (۱۴ مهرماه ۱۴۰۴) آیا روروک به رشد حرکتی کودک کمک می‌کند یا بیشتر باعث آسیب می‌شود؟ چرا صف اهدای خون طولانی است؟ شرایط بخشودگی جرائم رانندگی در هفته نیروی انتظامی ۱۴۰۴ چیست؟ + فیلم افزایش ۲ برابری جمعیت سالمند کشور طی ۲۰ سال آینده دماوند، نیازمند تدوین مقررات مشخص برای حضور گردشگران تالاب بندون در معرض خشکی | تأمین آب تالاب از طریق سد کارون پرداخت ۳ مبلغ مناسبتی همراه با مستمری مهرماه ۱۴۰۴ برای بازنشستگان نفت پرواز‌های فرودگاه سبزوار با ۲ پرواز در هفته از سر گرفته شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۴ مهر ۱۴۰۴) | جوی پایدار همراه با افزایش تدریجی دما افت میانگین نمرات پایه‌های یازدهم و دوازدهم + جزئیات ریزنمرات رشته‌ها تمدید گواهینامه مدرسان آموزش خانواده مشروط به گذراندن دوره‌های توانمندسازی با این دمنوش خانگی سرفه و سرماخوردگی شما قطع می‌شود گلایه شهروندان از نبود معلم در برخی پایه های مدارس مشهد | ساعت های خالی در کلاس های پر! تحکیم بنیان خانواده از طریق همراهی همیاران باشگاه «باهم» با زوج‌های جوان کمک به افزایش سطح بارندگی‌ها با بارورسازی ابرها آغاز ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان آزمون کارشناسی ارشد از امروز (دوشنبه، ۱۴ مهر ۱۴۰۴) بازنشستگان: تأمین‌اجتماعی متعلق به کارگران است و دولت نباید بدون رضایت کارگران، در منابع آن دخالت کند مرگ سومین دانشجوی حادثه اتوبوس حامل دانشجویان سمنان - سرخه (۱۴ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تازه‌ترین خبر از  روند اجرایی‌شدن قانون «رتبه‌بندی معلمان» (۱۵ مردادماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۲۰۲۴۱
  • ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۹
تازه‌ترین خبر از  روند اجرایی‌شدن قانون «رتبه‌بندی معلمان» (۱۵ مردادماه ۱۴۰۱)
وزیر آموزش و پرورش گفت: با تصویب نهایی آئین نامه رتبه بندی در دولت و رفع ایراد‌هایی که از سوی کمیسیون تلفیق مجلس به آن گرفته شده بود، روند اجرایی شدن این قانون شروع شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، گردهمایی مشترک مدیران کل آموزش و پرورش استان‌های کشور با اعضای شورای معاونان و با حضور وزیر آموزش و پرورش به صورت مجازی برگزار شد.

این گردهمایی با هدف بررسی آخرین موضوعات و مسائل آموزش و پرورش برگزار شد و در آن آخرین مراحل اجرایی قانون رتبه بندی معلمان و آئین نامه اجرایی آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت و اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش استان‌های کشور در جریان نحوه اجرای این قانون در استان‌ها و مناطق کشور قرار گرفتند.

یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش در این نشست قانون رتبه بندی معلمان را فرصتی برای ارتقا نظام تعلیم و تربیت، صلاحیت‌های معلمی و معیشت معلمان دانست و بر اهمیت اجرای دقیق رتبه بندی معلمان از سوی ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها تاکید کرد.

وی با تاکید بر نقش هیأت‌های ممیزه در اجرا و تسریع این قانون، هیأت‌های ممیزه استانی را مأمور تسریع روند اجرایی این قانون در مناطق و استان‌ها کرد.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: با تصویب نهایی آئین نامه رتبه بندی در دولت و رفع ایراد‌هایی که از سوی کمیسیون تلفیق مجلس به آن گرفته شده بود، روند اجرایی شدن این قانون شروع شده است.

در این گردهمایی، میزکار رتبه بندی با حضور مدیران کل حوزه‌های فناوری، برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی و سنجش و پایش کیفیت آموزشی تشکیل شد و نحوه تشکیل این ستاد‌ها در سطوح پایین‌تر از جمله استان‌ها و مناطق تشریح و وظایف و مأموریت‌های این میز‌های کار شرح داده شد.

در این نشست مدیران مرکز فناوری، برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی و سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش هریک بخش‌های مرتبط با آئین نامه اجرایی رتبه بندی را که مرتبط با حوزه‌های خود بودند، تشریح کردند.

نحوه انتخاب و فعالیت ارزیابان حرفه‌ای در استان‌ها، اعمال آخرین مدرک تحصیلی برای اجرای رتبه بندی، انجام خود اظهاری برای تکمیل فرم‌های فردی، تکمیل روند امتیازبندی و قرار گرفتن هریک از همکاران در رتبه‌های مختلف به صورت سامانه‌ای و.. از جمله مهم‌ترین موارد مطرح شده در این نشست مجازی بود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->